Så er hjemmesiden i luften

Velkommen til CSR Next – CSR på en ny måde! Vi kalder det cirkulær socialøkonomi. Formålet med CSR Next er tre-foldig: Vi vil gøre en forskel for udsatte personer i Danmark, vi vil nytænke CSR og den måde det private, det offentlige og frivillige foreninger arbejder sammen på og vi vil vise, at enhver med noget at sælge og entusiasme kan gøre en forskel for sig selv og for dem, der har brug for lidt hjælp.

Vi gør en forskel for udsatte personer ved at bruge 25 % af vores omsætning (ikke overskud) på sociale projekter og aktiviteter, der støtter udsatte personer. Vi nytænker CSR ved både at være en privat virksomhed, der opererer på markedsvilkår, en ‘pengetank’, der støtter projekter økonomisk og en aktør på det sociale område, der i samarbejde med andre aktører, gennemfører sociale projekter. Det vi har at sælge er psykologfaglig rådgivning til jobcentre og børne- ungeforvaltninger og ledelsesrådgivning til private og offentlige virksomheder.

Følg os på vores vej via LinkedIn eller på Facebook og/eller send os dine gode projektideer, så vi kan få pengene ud at arbejde, hvor de gør en forskel.

 

Vi glæder os til at blive en success!

Klaus, Peter, Claus og Johnnie