Supervision

Vi hjælper kommunale forvaltninger og virksomheder med at træffe de rigtige beslutninger, når det gælder borgere og klienter. Det gør vi ved at tilbyde supervision til medarbejdere og ledelse. Vi har kompetente psykologer i hele Danmark, også nær dig.

Faglig supervision

Vi tilbyder supervision af medarbejdere på socialpædagogiske opholds- og bosteder samt andre behandlingstilbud. Der tilbydes sagssupervision for personalegrupper, der har behov for en psykologfaglig vinkel på deres beboere/borgeres udfordringer. Skriv til os på info@csrnext.dk, hvis du ønsker et uforpligtende møde med en af vores psykologer.

Teamsupervision

Vi leverer teamsupervision i de tilfælde, hvor en virksomhed, afdeling eller team oplever, at der i en periode er behov for supervision på hverdagens udfordringer. Det kan være i forbindelse med større forandringsprocesser eller i forbindelse med styrkelse af samarbejde og trivsel. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med det, som du kæmper med, så skriv til os på info@csrnext.dk og lad os sammen vurdere om et samarbejde kunne give mening.