Ledelse

Vi hjælper ledere i den offentlige og private sektor med at træffe de rigtige beslutninger og styrke deres organisation. Det gør vi ved at tilbyde sparring og uddannelse af ledere på alle niveauer og ved at tilbyde workshops og kurser rettet mod hele organisationen.

Lederparring

Vi tilbyder sparring med ledere eller ledergrupper på alle niveauer. Det kan være sparring på aktuelle udfordringer eller udviklingsforløb over længere tid. Da vi er mange konsulenter med forskellige kompetencer, dækker vi mange forskellige områder; så hold dig ikke tilbage, send os en forespørgsel på info@csrnext.dk, hvis du ligger inde med en udfordring.

Lederuddannelse

Et uddannelsesforløb tager udgangspunkt i en leders eller ledergruppes ønske om at styrke ledelsespraksis. Vi lægger ud med sammen at definerer målet og vi strukturerer et uddannelsesforløb, der bringer os i mål. Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på, hvordan vi sammen kan styrke dig eller jer, skriv til os på info@csrnext.dk og giv din nysgerrighed luft.

Rekruttering

Vi hjælper offfentlige og private virksomheder med at finde dygtige specialister i Danmark og i udlandet. Vi hjælper med det formelle, når man flytter til Danmark og vi hjælper med danskundervisning af nye medarbejdere. Skriv til os på info@csrnext.dk, hvis du er interesseret i at vide, om vi kan hjælpe med din specifikke udfordring.

‘Den lille revolution’ – Skab forandring på en halv dag

Med vores halvdags workshops, som vi kalder ‘Den lille revolution’, vil du skabe fundamentet for en hurtig og relevant forandring i din organisation. Temaerne kan være mange, kommunikation, konflikthåndtering og ledelse kunne være eksempler. Tænker du, at en lille revolution tager længere tid end en halv dag, kontakt os på info@csrnext.dk og giv os en mulighed for at forklare.