Om os

CSR Next er startet af tre initiativtagere, som brænder for at hjælpe udsatte børn og unge. Vi har en baggrund inden for psykologisk rådgivning og ledelsesrådgivning, og vil bruge vores kompetencer til forebyggelse af social og faglig udsathed – enten med vores tid eller økonomi. Som udgangspunkt er det os, der varetager drift og udvikling af virksomheden.

Vi har alle tre oplevet, at dygtige sagsbehandlere, psykologer og specialundervisere har gjort et fantastisk stykke arbejde for udsatte børn og unge, hvor de har understøttet og udviklet børnene, når det er gået galt. Der er i ‘systemet’ et relevant og vigtigt fokus på brandslukning og behandling, når skaden er sket.

Vi vil med CSRNext sætte foksus på forebyggelse af faglig og social udsathed, der komplementere den indsats, som det offentlige har hjemmel til og muligheder for.

CSRNext anvender en del af virksomhedens omsætning på at forebygge, at børn og unge lander i en udsat position. Vi lukker, sammen med dig, nogle af de huller, der findes, i et ellers godt og velfungerende velfærdssamfund.

Vi har mere end 20 konsulenter tilknyttet og de er placeret i hele landet. Konsulenterne har erfaring inden for forskellige områder af psykologi og ledelse. Uanset hvor du bor i landet og uanset hvilke udfordringer, du måtte sidde med, er der mulighed for, at vi kan hjælpe dig – samtidig med, at du hjælper udsatte børn og unge.

Johnnie Rasmussen

Johnnie er ingeniør og psykolog og arbejder med udvikling af organisationer, herunder ledelse, teams og medarbejdere.

Klaus Jacobsen

Klaus er uddannet på Handelshøjskolen i Århus og har hele sin karrierer arbejdet med motivation, teams og ledelse.

Peter Hyldgaard

Peter har gennem de seneste 12 år hjulpet virksomheder med at tænke ud af boksen med henblik på at vokse og differentierer sig.